Inici / Premis eTwinning 2010 / Descobreix l'art del llenguatge amb CommunicArt
.

Descobreix l'art del llenguatge amb CommunicArt

11 
febr. 
2010  |  

Títol: CommunicArt

Etapa educativa: segon cicle d'educació primària

Assignatura: Educació Plàstica i Visual / Anglès

En aquest projecte, dut a terme pels alumnes de 9 a 10 anys del centre Ramon Macip - Dolors Granés juntament amb els seus companys polonesos de la mateixa edat, es porten a terme diferents activitats dirigides al desenvolupament de la creativitat i l'expressió artística dels alumnes. El seu punt d'originalitat, afavorit pel constant ús d'eines TIC, ha enriquit l'intercanvi d'aspectes culturals i la comunicació per mitjà d’una llengua estrangera.

communicart

 

L'inici del treball amb les presentacions dels alumnes dels diferents centres a través d’una activitat lúdica reflecteix la creativitat impregnada en tot el projecte. Aquestes s'han fet a través de fotografies pròpies que, retocades amb el programa Paint Shop Pro, els companys estrangers han hagut de relacionar amb cadascuna de les descripcions individuals rebudes dels seus socis. No obstant això, potser aquest no és l'exercici més cridaner del projecte; amb l'activitat "Our School Alphabet", reconeguda amb el premi de fotografia de la Mostra 09 de Produccions Audiovisuals Escolars, han creat un abecedari amb diversos elements i parts del centre que capta l'atenció i interès de qualsevol espectador.

 

 

Sens dubte, la col·laboració dels professors, Jessica Júarez Tarela (Espanya) i Alina Pogorzelska (Polònia) ha estat imprescindible perquè el projecte hagi seguit el calendari previst i aconseguit els objectius plantejats. Així mateix, la creació de parelles intercentres ha permès l'elaboració de productes conjunts, element clau en tot projecte eTwinning, però de difícil consecució.

En definitiva, l'ús d'eines TIC, tant en el desenvolupament com en la posterior mostra de les activitats i el treball cooperatiu han fomentat una educació interdisciplinària i a la mateixa vegada multilingüe i multicultural. Per tot això, CommunicArt ha estat un dels projectes triats com a Premi Nacional eTwinning 2010.

Enllaços:

Web del centre

Concurs La Mostra 09

TwinSpace públic (Plataforma TwinSpace antiga)

 


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning
Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Subdirección General de Cooperación Territorial
Ministerio de Educación, Cultura y Deporte Contactar
Los Madrazo, 15-17, 3ª planta, despacho 302. 28071 - Madrid Tel: 917018277.